Marcel Messing

Zevendelige serie over de reis naar de binnenaarde

Zevendelige serie over de reis naar de binnenaarde

Lijst van Artikelen

Zevendelige serie over de reis naar de binnenaarde

              

Recensie: Zevendelige serie over de reis naar de binnenaarde

Door:Radu Cinamar

 Uitgeverij: Obelisk Boeken

In zijn zevendelige serie beschrijft Cinamar een reis door het binnenste van de aarde alsook de reis van de spirituele ontwikkeling die de mensheid van oudsher doormaakt. Veel gekende maar zeker ook ongekende belevenissen beschrijft hij op een zeer boeiende en aannemelijke manier. Daardoor neemt hij de lezer op een aangename wijze mee op zijn tochten door historische en hedendaagse kennis.

In 2003 wordt met behulp van satellieten door het Amerikaanse leger, een mysterieuze ruimte ontdekt onder de  “Roemeense Sfinx” in het Bucegi gebergte. In de ondergrondse hal bevindt zich onder meer een geavanceerde holografische technologie. Vanuit deze hal leidden er ook 3 tunnels diep de aarde in. Een naar de binnen-aarde, een naar Egypte en een naar Tibet. Deze locatie onder de “Roemeense Sfinx” zou 50.000 jaar geleden door een geavanceerde beschaving zijn achtergelaten.

Een van de hoofdpersonen in deze boekenreeks, Radu, maakt een aantal inwijdingen door onder begeleiding van de raadselachtige alchemist Elinor, een Tibetaanse Lama en de godin Machandi.

Daarop volgt de eerste expeditie door de tunnel naar Egypte onder begeleiding van Radu’s paranormale vriend Cezar. De tunnel komt uit in een kamer onder het Plateau van Gizeh. Daar ontdekken ze artefacten vanuit een ver verleden maar ook met verwijzingen naar de toekomst. Tijdreizen zowel naar het verleden als naar de toekomst was toen blijkbaar mogelijk.

Archeologen en egyptologen stellen al sinds jaar en dag dat de Pyramides op het plateau van Gizeh 4500 jaar oud zijn. Op grond van zijn bronnen toont de schrijver aan dat deze vele duizenden jaren ouder zijn. Indrukwekkend is de beschrijving van het ontstaan van de Sfinx op hetzelfde plateau en de plaats waar deze oorspronkelijk heeft gestaan en zijn functie.

In een grot in het hooggebergte van Tibet wordt een eeuwenoud geheim perkament ontdekt. Na vertaling blijkt deze boekrol 5 technieken te bevatten die van onschatbare waarde zijn  voor de spirituele groei van de mensheid. Een eeuwenoude Roemeense legende zal het beeld dat de lezer heeft van de oorsprong van de Europese volken en talen, compleet op zijn kop zetten.

De mensheid is altijd gefascineerd en verbijsterd geweest over de verhalen aangaande de binnen-aarde. De tunnel naar de binnen-aarde brengt de lezer naar de steden Tomassis en Apellos met haar harmonische en intelligente beschavingen. En met bewoners die zeer hoog spiritueel ontwaakt zijn. Bijzonder is hoe deze bewoners daar verblijven, reizen, in contact zijn met elkaar en met ons, de buitenaardse bewoners.

Ook het ontstaan van de mensheid, de ontwikkeling van zijn DNA in de loop van duizenden jaren en het evolueren tot zijn huidige vorm wordt uitvoering beschreven. Evenals de oorsprong van de eerste mens die wij in de persoon van Adam kennen. De schrijver besteedt veel aandacht aan de opkomst van de bijzonder hoogstaande Atlantische beschaving en aan de ondergang van Atlantis. De mythologische begrippen Troje, Shambhala en Hyperborea worden nader uitgelicht.

Tot slot komt de tunnel naar Irak, een zijtak van de tunnel naar Tibet, aan de orde. Daar worden zeer geavanceerde technologieën aangetroffen die inspireren tot een het analyseren van het daar aanwezige etherische kristal dat ongekende mogelijkheden in zich schijnt te hebben. Deze ontdekking leidt weer tot een uitzonderlijke samenwerking tussen Roemeense, Amerikaanse en Binnenaardse personen die gezamenlijk een nieuw project opzetten. Verder geeft dit boek belangrijke informatie over de werkelijke oorsprong van de Maan. Iets waarover al heel lang wordt gedebatteerd en wat tot nu toe nog altijd als een onopgelost mysterie wordt beschouwd.

Radu Cinamar is een schrijver van bijzondere en zeer boeiende boeken die lezers een compleet andere (in)kijk geven op wat zich in- en op deze aarde en daarbuiten afspeelt. Zo zijn buitenaardse beschavingen voor hem geen fictie maar een reële werkelijkheid.

Meer informatie en een leesfragment: Uitgeverij: Obelisk boeken

Recensie door team “Worden Wij Wakker” 25 mei 2023

 

Related artikelen