Marcel Messing

Worden Wij Wakker

Het boek ‘Worden Wij Wakker?’
is weer als gedrukt exemplaar verkrijgbaar!

De prijs bedraagt 24,99

In 2006 publiceerde Marcel Messing het inmiddels profetische boek “Worden Wij Wakker”, waarin hij waarschuwende woorden sprak over de wereld die men voor de mensheid in petto had. Inmiddels mogen we 15 jaar later constateren dat Messing meer dan gelijk had.
Op veler verzoek wordt “Worden Wij Wakker?” door uitgeverij Obelisk opnieuw uitgegeven. Dat kan ook omdat het boek aan relevantie niets heeft ingeboet, integendeel.
Bovendien laat het zien dat het verstandig is om naar waarschuwende woorden – ook al worden ze in het tijdsgewricht waarin ze worden uitgesproken nogal eens weggezet als ‘complotdenken’ van goede onderzoekers altijd te luisteren. Dat plaatst de waarschuwende woorden van kritische denkers in een totaal ander perspectief.
De mensheid krijgt steeds minder tijd om zich te realiseren dat het nu of nooit is. Wie zijn geschiedenis kent, hoeft deze dus niet te herhalen. De krachten achter het wereldtoneel en hun intenties zijn immers nog altijd dezelfden. We kunnen ze door alles wat we erover te weten kunnen komen in elk geval een stuk beter begrijpen.