Marcel Messing

Februari 2022: Wat we graag onder uw aandacht brengen

Februari 2022: Wat we graag onder uw aandacht brengen

Lijst van Aanbeveling

Februari 2022: Wat we graag onder uw aandacht brengen

Een bezorgde burger, Freddy De Smet, schrijft een openhartige brief aan de Belgische premier betreffende corona:
‘Ik ben zeventig jaar en heb een loopbaan in de juridische wereld achter de rug (21 jaar advocaat en 21 jaar rechter). In 1975 vatte ik, in het kader van een gepland doctoraat, een  studie aan m.b.t.” Recht en vormen van levens-verkortend gedrag”. Sindsdien volg ik, vanaf de zijlijn, de evolutie van o.a. de medische wetenschap, de technologie en de reactie van het recht op deze evolutie’.
Deze bijzondere brief van Freddy De Smet aan premier de Croo en ook het antwoord dat hij ontving zijn te lezen in deze PDF:

*

De Engelstalige versie van het boek ‘Worden Wij Wakker?’ met als titel ‘Will We Wake up?’ is verkrijgbaar
Dit boek is internationaal te bestellen:
Uitgeverij Obelisk kan alle boeken wereldwijd leveren via een netwerk van lokale drukkerijen. Ze verzorgen in ieder land de druk in hoge kwaliteit via ‘print on demand’. Zo blijven de druk- en verzendkosten laag. Uw boek wordt binnen 5 werkdagen thuisbezorgd. https://obeliskbooks.com/product/will-we-wake-up

*

Marcel sprak in de laatste podcast met Jorn Luka over het boek  ‘Zonsopgang boven Transsylvanië’
https://obeliskboeken.nl/product/zonsopgang-boven-transsylvanie

*

We vragen ook uw aandacht voor het nieuwe boek van Erwin Pasmans.
‘ALLICHT?!’, Hoe varianten van bedrog de mensheid kunnen doen ontwaken.
Bekijk de trailer hier https://www.youtube.com/watch?v=MdyNcZ8al3U
Over de inhoud:
Een alsmaar groter wordende groep mensen stelt zich vragen over de steeds verdere uitrol van controle zonder de vinger op de wond te kunnen leggen. Verwikkeld in een apocalyptische strijd staat elk van ons voor de grootste tweesprong in de geschiedenis van de mensheid. Aan de hand van zijn diepgaand onderzoek laat Erwin Pasmans wederom zien dat de zaken op het wereldtoneel niet zomaar gebeuren en niets is wat het lijkt. In een wereld waar nog amper sprake is van onderzoeksjournalistiek is hij een van de weinige moedige researchers die via zijn boeken de kat de bel durft aanbinden en de mensheid probeert te waarschuwen voor ongezien onheil. Zal dit boek voor jou bepalen of je aan de juiste kant van de geschiedenis belandt?
(ISBN 978-94-93255-28-9)
https://www.elkuitgevers.nl/product/6258246/allicht

*

En als laatste de Nederlandse vertaling van het laatste boek van David Icke dat voor iedereen de moeite waard is om te lezen. Meer informatie https://obeliskboeken.nl/product/percepties-van-een-vrijdenker

 

 

Related Aanbeveling