Marcel Messing

Ontdekkingen en geheimen van het Bucegigebergte

Ontdekkingen en geheimen van het Bucegigebergte

Lijst van Artikelen

Ontdekkingen en geheimen van het Bucegigebergte

                                                                             

Recensie:  Ontdekkingen en geheimen van het Bucegigebergte

Door: Team Gulden Ratio Reeks

Verkrijgbaar bij uitgeverij: Obelisk 
Prijs: € 17,99        ISBN : 9789464610970

Dit team stelt zich de vraag of en in hoeverre de informatie uit de 7 boeken van Radu Cinamar daadwerkelijk op waarheid kunnen berusten. Niemand heeft een pasklaar antwoord. We kunnen alleen kijken naar de beschikbare informatie van auteurs zoals Radu Cinamar.

Als een van de Amerikaanse militaire satellieten een half bolvormige ondergrondse kamer ontdekt midden in het Bucegigebergte waar hun straling niet doorheen komt, blijkt nader onderzoek van belang voor zowel de Amerikanen als voor de Roemenen.

Ceausescu, die in 1989 werd geëxecuteerd zou aan de basis hebben gestaan van hetgeen zich vanaf 2003 is gaan afspelen. Hij gaf in 1968 opdracht om afdeling Nul op te richten.

Nadat de afdeling Nul in 1968 is opgericht als zelfstandig onderdeel van de Roemeense geheime dienst Securitate, wordt Cezar in 1980 als een van de eerste proefpersonen gerekruteerd. Kolonel Obadea heeft daar de leiding. Na een gezamenlijk bezoek aan het klooster in Cernica in 1986, waar ze een gesprek hebben met een priester die over zeer grote bovennatuurlijke krachten beschikt, wordt de samenwerking met kolonel Obadea zeer intens en leidt tevens tot een hechte vriendschap tussen beiden. Eind 1990 wordt Cezar directeur van de afdeling Nul.

De Vrijmetselarij toont buitengewone belangstelling voor hetgeen zich in de bolvormige kamer bevindt en welke krachten daar aanwezig zijn. Graag zouden ze Cezar willen inlijven in een hoge positie binnen hun organisatie. Cezar weet dit af te houden.

De kamer in het Bucegigebergte is afgeschermd met een energetische schild bestaande uit 2 energetische blokkades waardoor deze, zonder de juiste frequenties te kennen, niet toegankelijk zijn. De afmetingen van de kamer en van de aanwezige apparatuur doen sterk vermoeden dat de wezens die er gebruik van maakten reuzen waren.

De Amerikanen en de Roemenen moeten wel met elkaar samenwerken om de mysteriën die zich binnen in het gebergte bevinden te kunnen analyseren. De Amerikanen hebben vergevorderde technologieën die de Roemenen niet hebben. Het 50.000 jaar oude ondergrondse complex geeft veel informatie over het ontstaan van de mensheid.

Beide partijen hebben een verschil van mening over het naar buiten brengen van de geanalyseerde informatie. Uiteindelijk wordt besloten een beperkt deel van deze informatie gecontroleerd te publiceren. Op dat moment komt Radu Cinamar in beeld en mag hij onder begeleiding van Cezar de 7 boeken publiceren die inmiddels wereldberoemd zijn en in allerlei talen beschikbaar.

De mens is veel meer dan alleen vlees en bloed en bestaat gelijktijdig op verschillende niveaus van werkelijkheid. De drie fundamentele dimensies van de Schepping -fysiek, astraal en causaal- hebben elk een eigen trillingsfrequentie.

Is er ja dan nee een binnenaarde waarin andere culturen leven? Deze vraag zal door de huidige wetenschap als complottheorie worden afgedaan. Maar is hun visie misschien te beperkt?

Wat weten wij eigenlijk van buitenaardse culturen en hun mogelijkheden?

Deze en veel andere stellingnames en mysteries komen in de 7 boeken van Radu Cinamar uitvoerig aan de orde.

Als je zijn boeken al gelezen hebt is dit boek een fantastische en beknopte samenvatting met op meerdere vlakken nog een interessante aanvulling. En ken je de boeken van Radu Cinamar nog niet, dan is dit boek een hele mooie opstap en uitdaging om de oorsprong en de spirituele ontwikkeling van de mensheid te ontdekken.

Meer informatie en een leesfragment: Uitgeverij: Obelisk

Recensie door team “Worden Wij Wakker”

 

 

 

Related artikelen