Marcel Messing

Nieuwsbrief juni 2023

Nieuwsbrief juni 2023

Lijst van Nieuwsbrief

Nieuwsbrief juni 2023

 

DANKBAAR VOOR DE VELE POSITIEVE REACTIES

Aangezien ik zelf geen internet heb en dus ook niet de vele e-mails die afgelopen jaar en dit jaar gezonden zijn kan volgen, wil ik toch graag iedereen heel hartelijk bedanken voor de veelal prachtige reacties op het werk dat we mogen verrichten en dat alleen maar mogelijk is door de steun van een aantal zielenvrienden.

Helaas is het mij niet mogelijk om al deze ‘elektronische post’ te beantwoorden en zullen de lezers van de vele artikelen en teksten er ongetwijfeld begrip voor hebben, dat ik ook niet zomaar ons privéadres in de Pyreneeën bekend wil maken. Alle e-mails doorlezen is helaas ook geen optie.

En dan de vriendelijke e-mails met het verzoek of het mogelijk is om mij in de Ariège te kunnen ontmoeten voor een gesprek, advies of om een project mede te begeleiden… hoe graag zou ik dit allemaal willen doen. Vanuit mijn hart. Maar de tijd waarin we nu leven vereist nu vooral het schrijven, dat veel tijd en overweging vraagt. Daarnaast zijn er uiteraard ook andere taken. Graag vraag ik uw begrip hiervoor. Geen onwil dus, maar gewoon te weinig tijd om alles te realiseren waar mijn hart ook naar uitgaat.

Hartelijk dank in ieder geval voor al uw mooie en aanmoedigende reacties. In de geest zijn en blijven we met elkaar verbonden!

© Marcel Messing, juni 2023

 

Related Nieuwsbrief