Marcel Messing

Lijst van Artikelen

De Droom

                                                                               

Recensie:  De Droom
Door: David Icke

Verkrijgbaar bij uitgeverij: Obelisk  
Prijs: € 27,99 of hard cover € 33,99    ISBN : 9789464610987

Deze grote schrijver behoeft geen nadere introductie. Zijn boeken en podcasts worden al 30 jaar lang in vele landen van deze wereld gelezen en beluisterd. Telkens opnieuw weet Icke erin te slagen om grote thema’s breed te onderzoeken en met keiharde analyses en conclusies te komen. Zo ook in zijn laatste nieuwe boek “De Droom”.

In dit boek gaat hij diep in op de 3D wereld waarin wij nu denken te leven. Omschreven als één grote illusie. Het leven zou beperkt worden door onze perceptie van beperking. We zouden inderdaad leven in een gevangenis, in een gevangenis van de geest.

Wat de reguliere wetenschap ook beweert is volgens Icke grotendeels een farce, een buitengewone zieke grap. De meeste wetenschappers volgen de reguliere mainstreammedia en de koers van hun werkgevers / opdrachtgevers en verzuimen daadwerkelijk grondig onderzoek te doen.

Icke beschrijft ook hoe de reïncarnatie cyclus zich voltrekt en welke verbanden er liggen tussen de 3D realiteit en de veelal astrale 4D realiteit. Maar ook hoe we de reïncarnatie cyclus kunnen doorbreken. Miljarden mensen, uit allerlei religies waaronder het hindoeïsme en boeddhisme geloven al leeuwen lang in reïncarnatie. Maar wat is de werkelijkheid?

Wie regeren de wereld? Zijn dat de instanties die streven naar een nieuwe wereld orde (NWO) zoals het WEF, de VN gesteund door onder meer de WHO, en de Vrijmetselarij? Of zijn zij slechts de uitvoerders van De Cult, Yaldabaoth en de Archonten die hun demonische praktijken zo ten uitvoer brengen?

In welk perspectief zouden we de Covid periode met het nep vaccin en het mRNA complot moeten zien? Datzelfde geldt ook voor de uitrol van het 5G en van 6G en 7G die er mogelijk ook aankomen. Icke geeft aan dat de Amerikaanse overheid voor deze frauduleuze pandemie het astronomische bedrag van 31,9 miljard dollar heeft uitgetrokken. En big pharma zal hier zeker niet slechter van zijn geworden.

De Droom gaat niet alleen over de Matrix in de 3D realiteit. Maar behandelt ook het astrale universum. Een universum waarin onder meer de invloed van de Maan en van Saturnus fundamenteel verbonden zijn met 3D en het astrale en invloed hebben op het menselijke bewustzijn. De Maan, Saturnus en Orion zijn hemellichamen die allemaal met elkaar verbonden lijken te zijn en een bijzondere rol te spelen in de simulatie en de manipulatie van de menselijke waarneming.

Welke mogelijkheden biedt AI de Archonten om de mensheid verder onder controle te krijgen. Hoe kunnen we ons daartegen wapenen en in onze eigen kracht blijven staan om wel de Goddelijke Vonk in onszelf te realiseren. In hoeverre is het controle mechanisme dat China met miljoenen camera’s op haar bevolking loslaat een voorbode voor de rest van de wereld. In welke fase van het sociaal credit systeem bevinden we ons. Dit boek doet ook hierover uitvoerig verslag.

Dat geldt ook voor de thema’s Central Banking Digital Currency (CDBC) Klimaatverandering en de rol van Al Gore hierin, het uitkopen van agrarische bedrijven om zo meer grip te krijgen op de wereldwijde voedselvoorziening. De rol van Woke en de Wokers in dit proces wordt uit de doeken gedaan.

Hoe ziet de nabije toekomst er uit nu Oost en West met elkaar in oorlog zijn in Oekraïne. En waar Rusland steeds meer samenwerking zoekt met China dat via de nieuwe zijderoute steeds meer invloed verwerft in de wereld.

Wat als de techniek het mogelijk maakt om de mensen te hacken de gevoelens en gedachten te onderscheppen en te beïnvloeden? En als AI het nieuwe onderwijs systeem gaat worden. En de inzet van Smart Cities  op ons af gaat komen.

Maar Goddelijke Vonken in hun ware kracht met een verbinding naar Oneindig Bewustzijn kunnen alle bedreigingen teniet doen. Aldus David Icke.

Met deze hoopgevende afsluiting kan ik “De Droom” van harte aanbevelen.

Meer informatie en een leesfragment: Uitgeverij: Obelisk

Recensie door team “Worden Wij Wakker”

Related artikelen