Marcel Messing

Lijst van Artikelen

Chemtrails en Haarp

                     

Recensie:  Chemtrails en Haarp
Door: Elana Freeland

 Verkrijgbaar bij uitgeverij: Obelisk  

Prijs: € 26,99     Pocket uitgave           ISBN: 9789464611076
Prijs: € 31,99     Hardcover uitgave      ISBN: 9789464611083

In dit boek zet Elana Freeland, onder meer uiteen hoe men met Chemtrails en HAARP in staat is om hele gebieden in de atmosfeer van de Aarde te veranderen, zowel in de troposfeer, de ionosfeer tot en met in de magnetosfeer. Chemtrails worden volgens haar dagelijks over alle 28 NAVO-landen gesproeid. Zowel de chemtrails projecten alsook de toepassingen van de HAARP operaties zijn met geheimhouding omgeven.  De eigendom van HAARP wordt via ingenieuze constructies buiten de controle van politieke instanties gehouden zodat ook niemand ter verantwoording kan worden geroepen.

Misschien is HAARP ooit opgezet als weer-modificatie systeem maar inmiddels is het samen met de chemtrails strategie een zeer geavanceerd middel om een van de militaire doelstellingen, namelijk het verwerven van de volledige heerschappij over de gehele mensheid, te verwezenlijken.

In opdracht van en in samenwerking met militaire organisaties en inlichtingendiensten van diverse landen is een uitgekiend chemisch sproeisysteem ontwikkeld. Dit programma zou door gecontracteerde private ondernemingen, door militaire straaljagers maar ook door de burgerluchtvaart maatschappijen worden uitgevoerd. Aldus Freeland.

Om bovengenoemde militaire doelstelling te bereiken worden alle lagen van de atmosfeer besproeid met diverse soorten chemicaliën en andere stoffen die nodig zijn om communicatie systemen te kunnen manipuleren, surveillance toe te kunnen passen en straalwapens te kunnen geleiden. Daarnaast is geo-engineering, cq weermodificatie en weermanipulatie een ander wapen waarmee sturing kan worden gegeven om deze doelstelling te kunnen bevorderen. Denk daarbij aan de extreme orkanen, grote droogte, overstromingen, aardbevingen, hittegolven en extreme kou. Vaak zijn het geen natuurlijke verschijnselen meer maar gemanipuleerde en gecreëerde. Door deze zogenaamde natuurrampen kunnen naties onder druk worden gezet om mee te werken aan de duistere agenda van de machthebbers. Freeland onderbouwt dit alles door het gedegen onderzoek dat zij heeft gedaan en waarvan zij ook de bronnen vermeld.

Vanaf het begin (1994) zou HAARP een internationale ondernemingen zijn van; het Amerikaanse leger, het Britse BAE Systems, USSR/Rusland, Canada, Japan, Groenland, Noorwegen en Finland. HAARP zou geclassificeerd zijn als onderzoeksproject en daardoor vrij zijn van verantwoording aan nationale overheden.

Wie nu verantwoordelijk is voor het Chemtrails-HAARP project is de grote vraag evenals hoe kunnen we dit project een halt toeroepen.

Ook al bevat dit boek veel technische begrippen, het is ongekend helder waar het gaat om de ernst van de zaak, het grote kwaad dat de mensheid wordt aangedaan door het chemtrails-project in combinatie met HAARP toepassingen. Wil je echt op de hoogte zijn lees dan dit boek.

Meer informatie en een leesfragment: Uitgeverij: Obelisk

Recensie door team “Worden Wij Wakker”

 

Related artikelen